thumbnail mka new groen

Image


Maarten Meulemeesters


Advocaat | Email
06-11919117

Maarten Meulemeesters is sinds 2009 als advocaat werkzaam.

Hij is gespecialiseerd in strafrecht en jeugd(straf)recht. De zaken die hij behandelt kunnen uiteenlopen van overtredingen bij de kanton- of politierechter (bijv. verkeersovertredingen, diefstal, mishandeling etc.) tot zwaardere misdrijven bij de meervoudige strafkamer (bijv. zeden-, gewelds-, opium,- levensdelicten, etc.).

Maarten Meulemeesters heeft door de jaren heen een ruime praktijkervaring opgedaan bij rechtbanken en gerechtshoven door het hele land. Hij staat garant voor een persoonsgerichte en doeltreffende aanpak.

Maarten Meulemeesters heeft de specialisatiecursus strafrecht bij het Willem Pompe Instituut in Utrecht afgerond en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Naast het strafrecht verleent hij eveneens rechtsbijstand in (met name strafrecht gerelateerde) bestuurszaken.

Maarten Meulemeesters heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd (behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur):

Algemene praktijk 
- Bestuursrecht
- Strafrecht

Strafrecht 
- Financieel economisch strafrecht
- Fiscaal strafrecht
- Internationaal Strafrecht
- Jeugdstrafrecht
- Milieu strafrecht
- Militair strafrecht
- TBS
- Uit- en overleveringszaken
- Vreemdelingenstrafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Meulemeesters Koopman Advocaten
Kantoorvilla Huize Schaerweijde
Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist

info@meulemeesters-koopman.nl
Telefoon: 030 - 7024930
KvK 71957855